Personvernerklæring

Sist endret 21. juni 2022.

Noe uklart?

Ikke nøl med å ta kontakt dersom noe er uklart eller du lurer på noe.

Kontakt oss

Noe uklart?

Ikke nøl med å ta kontakt dersom noe er uklart eller du lurer på noe.

Kontakt oss

1. Behandlingsansvarlig

Tommy Vange Rød og Einar Rød er på vegne av Fanahallen AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

2. Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder:

  • Navn.
  • Adresse.
  • Telefonnummer.
  • E-postadresse.
  • Fødselsdato.
  • Informasjon knyttet til fanahallen og tjenestene vi tilbyr deg.

Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

3. Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelser. Å administrere medlemskap, kursadministratjon, påmelding/deltagelse i aktiviteter, lisenser, forsikringer og lignende.

4. Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b). Der du har samtykket vil det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS.

Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss. Der du har samtykket til det benyttes kjøpshistorikk og adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.

5. Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt våre ansatte i forbindelse med ditt kjøp. Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies).

6. Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

7. Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav. Andre opplysninger lagres så lenge de er til nytte, etter det vil de bli slettet. Du kan når som helst forespørre at vi sletter all din brukerdata (unntatt data vi er pliktig til å beholde).

8. Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

9. Personvernombud

Vi har per i dag ikke et Personvernombud.

10. Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering/hashing av sensitive deler av avgitte opplysninger.

11. Google reCAPTCHA

Vi bruker Google reCAPTCHA til å sikre alle våre kontaktformer; ved å trykke send på en av våre kontaktformer godtar du automatisk Google sin personvernerklæring og vilkår for bruk.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:
[email protected]

Fanahallen AS
Grimstadvegen 575,
5252 SØREIDGREND,
Vestland, Norge.

Org nr.
919 232 706

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål angående Fanahallen kan du kontakte oss via kontaktformen, vi svarer som oftest innen et par timer.

Fanahallen AS

Grimstadvegen 575,
5252 SØREIDGREND,
Vestland, Norge.

Org nr.
919 232 706

Org nr. 919 232 706
+47 900 40 402

Ved å sende skjemaet godtar jeg personvernerklæringen.