• +47 900 40 402

Min Side

Pris

2,000 kr

Terminkurs felt

Dette kurset passer for deg som skal begynne med innlæring av felt (fokus på stie/bom). Vi ser på hvor du og hunden er i treningen og hvilken metode dere ønsker bruke og jobber videre utefra det. Vi fokuserer på innlæring av løpende felt der vi ønsker få fart og sikkerhet på stigen. Vi begynner med innlæring av target som siden overføres til stigen.

Kurset går over flere uker slik at det er godt om tid for egentrening mellom kurskveldene. For at dere skal ha utbytte av kurs er det nødvendig med egentrening mellom kurskvelder. Det vil bli gitt oppgaver hver gang som dere skal jobbe med til neste oppmøte.

Kurset passer for nybegynnere eller for deg som kommet litt i gang med innlæringen.

OBS! Kun én gruppe med maks 5 deltakere.

DATO
Torsdag 21. mars
Torsdag 11. april
Torsdag 2. mai
Torsdag 30. mai

PRIS:
2000:-

NB! Bindene påmelding!

Velkommen♥

Location

Fanahallen
Grimstadvegen 575, 5252 Søreidgrenda
Sold out!
Fanahallen AS

Organizer

Fanahallen AS
Phone
+47 900 40 402
Email
[email protected]

Fanahallen er perfekt for deg som ser etter en enkel, kjapp og ikke minst produktiv måte å lære alt om hund og dens atferd.

Foredragsholder

 • Sophie Charlotte Karlsson
  Sophie Charlotte Karlsson
  Instruktør

  Sophie deler hverdagen sinn med fire hunder, to Whippet og to BC. Sophie er utdannet hundetrener og instruktør gjennom Lundqvist hundeskole, har også tatt søksutdanning fra Fjellanger hundesenter.

  Det er ganske risikofritt å si at jeg er en hundenerd, og jeg er lidenskapelig overbevist om at empati, vitenskap og felles glede er stikkordene for hundetrening. Jeg jobber kun med belønningstrening og drivkraften min er at både jeg og hunden har det gøy når vi jobber sammen. Til hverdags er jeg sykepleiere der pedagogikk og veiledning er en viktig oppgave som jeg har tatt med meg til mine kurser. Det er helt grunnleggende for meg som instruktør at du som deltakere mestrer oppgavene på mine kurs.

  Jeg skal gjøre mitt ytterste for att alla ekvipasjer skal utfordres på passelig nivå for å komme videre i sin hundetrening. Det er viktig for meg att alla får med seg ny inspirasjon samtidig som vi har det gøy på kurs. Jeg elsker hundetrening og att få dela med mig av mina kunnskaper og mina erfarenheter!

Locations

Fanahallen
Grimstadvegen 575, 5252 Søreidgrenda

Tittel