• +47 900 40 402

Min Side

Pris

600 kr

Temakurs konkurransetrening med Elisabeth Vange

Dette kurset passer perfekt for deg som trenger å trene på konkurranse situasjonen, eller om du ønsker å forberede deg og din firbeinte på dette.Her kommer man til ferdigbygget bane, slik man ville gjort på en offisiell agility konkurranse. Man får briefe banen i 8 min, så løpe 2 “konkurranseløp” med “dommer” banen.Etter konkurranse løpene vil instruktøren gi tilbakemeldinger på løpene.Resten av tiden deles likt mellom deltakerene til effektiv trening.Vi trener på momenter i banen, prøver ut ulike løsninger og handlingsvalg.Nivå:* Blåbærbane, som passer for deg som er fersk i gamet. (må ha nybegynnerkurs)* Klasse 1 hopp bane med slalom som passer for deg som har litt mer erfaring, eller har begynt å konkurrere.Man kan velge hvilken av banene man vil gå, eller begge.Tidspunkt: kl 18-21Max 6 deltakerePris 600kr

Location

Fanahallen (hall #2)
Grimstadvegen 575
Fanahallen AS

Organizer

Fanahallen AS
Phone
+47 900 40 402
Email
[email protected]

Fanahallen er perfekt for deg som ser etter en enkel, kjapp og ikke minst produktiv måte å lære alt om hund og dens atferd.

Foredragsholder

 • Elisabeth Vange
  Elisabeth Vange
  Instruktør

  Elisabeth er en utdannet og erfaren hundetrener og instruktør. Hun har jobbet som instruktør i over 20 år, og har undervist på ulike typer hundekurs gjennom årene.

  Det er agility som er hennes lidenskap, og som instruktør på agilitykurs er hun kjent for å være både engasjert, positiv og kunnskapsrik.

  Hun har blant annet to år som utøver på det Norske Agility Landslaget, har deltatt i Nordisk Mesterskap i 2018 og 2019, bronse individuelt fra NM Agility 2019, sølvmedalje NM lag 2017, samt en rekke andre premieringer og championater i agility med sine egne hunder.

Locations

Fanahallen (hall #2)
Grimstadvegen 575

Tittel