• +47 900 40 402

Min Side

Pris

1,300 kr

Snuteaktivering

Luktesansen er hundens viktigste sanse, og alle hunder mår bra når de får bruke nesen regelmessig. Neseaktivering gir hunden både mental stimulans og motvirker stress.

Neseaktivering er en måte å aktivere hunden din på som kan varieres i det uendelige her er det bare fantasien som setter grenser. Når hunden får bruke luktesansen fremmer vi, og bidrar til bedre helse hos hundene våre. Samtidig som vi har det gøy med vår beste venn.

Passer for alle hunder og vi jobber med en hund om gangen så her er det ikke noe problem om hunden din har utfordringer i møte med andre hunder.

  • I løpet av kurset får du inspirasjon og verktøy for å komme i gang med neseaktivering og hvordan du selv kan øke vanskelighetsgraden for hunden etter kurset.
  • Vi begynner første dag med teori før vi begynner jobbe med hund.
  • Vi snuser litt på hundesporten nosework hva det er og hvordan du kan begynne trene hjemme.
  • Vi skal også se litt på hva blodspor er og hvordan vi kan trene videre.

 

Når: Lørdag 18. februar, kl 11-15 og Søndag 19. februar, kl. 13-16

Pris: 1300:-
Maks 6 deltakere
Bindende påmelding

Instruktør: Sophie
” Hund har hatt en stor plass i hele livet mitt! Jeg er utdannet hundetrener gjennom Lundqvist hundeskole, og har selv tre hunder. Driver aktivt med agility med alle tre hundene, og går blodspor med en av de. Bruker neseaktivering for å gi hundene mine mental stimulering. Jeg syns også det er en bra måte å få hundene gire ned mellom agility treningene. Har gått grund-kurs i både blodspor og Nosework. Jeg er oppvokst på gård der hund har vært med fra start. Har tidligere drevet med hest og konkurrert både i sprang og dressur i mange år, og etter det fikk hundesporten ta over.”

Velkommen

Location

Fanahallen (hall #2)
Grimstadvegen 575
Sold out!
Fanahallen AS

Organizer

Fanahallen AS
Phone
+47 900 40 402
Email
[email protected]

Fanahallen er perfekt for deg som ser etter en enkel, kjapp og ikke minst produktiv måte å lære alt om hund og dens atferd.

Locations

Fanahallen (hall #2)
Grimstadvegen 575

Tittel