• +47 900 40 402

Min Side

Pris

1,900 kr

Snuteaktivering mai

Neseaktivering gir hunden både mental stimulans og motvirker stress.

Neseaktivering er en måte å aktivere hunden din på som kan varieres i det uendelige her er det bare fantasien som setter grenser. Når hunden får bruke luktesansen fremmer vi, og bidrar til bedre helse hos hundene våre. Samtidig som vi har det gøy med vår beste venn.

Passer for alle hunder, og vi jobber med en hund om gangen så her er det ikke noe problem om hunden din har utfordringer i møte med andre hunder.

  • I løpet av kurset får du inspirasjon og verktøy for å komme i gang med neseaktivering og hvordan du selv kan øke vanskelighetsgraden for hunden etter kurset.
    – hvordan får vi i gang en søksadferd
    – markering
    – belønning
  • Vi begynner første dag med litt teori før vi begynner jobbe med hund.
  • Fritt søk og spor
  • Vi snuser litt på hundesporten nosework hva det er og hvordan du kan begynne trene hjemme.

Når: Lørdag 20. mai, kl 11-15 og Søndag 21. mai, kl. 13-16

Pris: 1700:-
Maks 5 deltakere
Bindende påmelding

Instruktør: Sophie

Sophie deler hverdagen sinn med fire hunder, to Whippet og to BC. Sophie er utdannet hundetrener og instruktør gjennom Lundqvist hundeskole, har også tatt søksutdanning fra Fjellanger hundesenter.

Det er ganske risikofritt å si at jeg er en hundenerd, og jeg er lidenskapelig overbevist om at empati, vitenskap og felles glede er stikkordene for hundetrening. Jeg jobber kun med belønningstrening og drivkraften min er at både jeg og hunden har det gøy når vi jobber sammen. Til hverdags er jeg sykepleiere der pedagogikk og veiledning er en viktig oppgave som jeg har tatt med meg til mine kurser. Det er helt grunnleggende for meg som instruktør at du som deltakere mestrer oppgavene på mine kurs.

Jeg skal gjøre mitt ytterste for att alla ekvipasjer skal utfordres på passelig nivå for å komme videre i sin hundetrening. Det er viktig for meg att alla får med seg ny inspirasjon samtidig som vi har det gøy på kurs. Jeg elsker hundetrening og att få dela med mig av mina kunnskaper og mina erfarenheter!

Velkommen

Location

Fanahallen (hall #2)
Grimstadvegen 575
Fanahallen AS

Organizer

Fanahallen AS
Phone
+47 900 40 402
Email
[email protected]

Fanahallen er perfekt for deg som ser etter en enkel, kjapp og ikke minst produktiv måte å lære alt om hund og dens atferd.

Locations

Fanahallen (hall #2)
Grimstadvegen 575

Tittel