• +47 900 40 402

Min Side

Pris

1,700 kr

Introkurs i rallylydighet med Liv Edel Jægersen

Er du nysgjerrig på hundesporten rallylydighet da er dette kurset for deg. Dette kurset er et introduksjonskurs som passer alle raser og hunder i alle aldrer. Kurset gir en innføring i øvelser og regler, og vil gi grunnlag for å kunne trene videre på egen hånd.

Liv Edel Jægersen går gjennom grunnferdigheter og skilter som man trenger for å gjennomføre en rallybane klasse 1.

Rallylydighet er en hundesport hvor hund og eier går en bane bestående av skilt i en bestemt rekkefølge. Hvert skilt forteller deg hva du og hunden skal gjøre, og øvelsene er hentet fra lydighet, agility og freestyle. Rallylydighet fokuserer på glede og samspill. Dette er en sport som passer for de aller fleste fordi vi jobber med lydighet samtidig som vi har det gøy med hunden. Vi bruker kun positive innlæringsmetoder.

Begrenset med plasser, medlemmer i Fanahallen blir prioritert.

Liv-Edel Jægersen
Jeg er trinn 1 instruktør og godkjent rallylydighetsinstruktør.
Har hatt tollere siden 1999 som jeg har trent mye forskjellig med. I de siste årene har det blitt mye rallylydighet . To av hundene mine er rallylydighetchampion og har en i klasse 3 pr. i dag.

Når:

Lørdag 13. mai kl 11-16

Søndag 14. mai kl 12-17

Pris: 1700

Maks 6 deltakere

Velkommen!

Location

Fanahallen (hall #2)
Grimstadvegen 575
Sold out!
Fanahallen AS

Organizer

Fanahallen AS
Phone
+47 900 40 402
Email
[email protected]

Fanahallen er perfekt for deg som ser etter en enkel, kjapp og ikke minst produktiv måte å lære alt om hund og dens atferd.

Locations

Fanahallen (hall #2)
Grimstadvegen 575

Tittel