• +47 900 40 402

Min Side

Pris

1,600 kr

Innetrening i agility m/instruktør MANDAGER/ oktober-november

Bli med på innetrening i agility med instruktør tilstede INNENDØRS i Fanahallen fra 16. oktober-13.november.

Første og siste gang er vi så heldig at Line Coucheron er instruktør 😍

Innetrening i agility innebærer en fellestrening der man har en instruktør tilstede under treningen. Man kommer til ferdigbygget bane, og instruktør veileder deg igjennom treningen, er tilgjengelig for spørsmål og gir gode tips til egentrening. Meningen er at alle deltakerne i gruppen skal kunne hjelpe hverandre underveis i treningene.
Sammen skaper man et fint treningsmiljø og man lærer mye av hverandre.

Hver ekvipasje vil få 3 økter på 3.5 min, i tillegg til briefingstid og gjennomgang av dagens bane. 

Passer perfekt for både nybegynner og videregående som ønsker å opprettholde den faste treningsrytmen uansett vær og vind. Vi tilpasser selvsagt kombinasjoner etter nivå.

SAMMEN BLIR VI BEDRE!

NÅR:
16. oktober, 23. oktober, 30. oktober, 6. november og 13. november

TIDSPUNKT
18.00-21.00
Deltakerne deles inn i to grupper som veksler på å trene tidlig/seint annenhver uke

KUN 2 grupper og maks 6 deltakere i hver gruppe

Pris: 1600:-

OBS! Økonomisk bindene påmelding!

Man MÅ ha fullført nybegynnerkurs i agility for å kunne delta på trening i agility. Har du ikke fullført nybegynnerkurs, send oss en mail, så finner vi en løsning!

Har du spørsmål, ta kontakt på [email protected]

VELKOMMEN🤩

Location

Fanahallen (hall #1)
Grimstadvegen 575
Fanahallen (hall #1)
Sold out!
Fanahallen AS

Organizer

Fanahallen AS
Phone
+47 900 40 402
Email
[email protected]

Fanahallen er perfekt for deg som ser etter en enkel, kjapp og ikke minst produktiv måte å lære alt om hund og dens atferd.

Foredragsholdere

 • Line Coucheron
  Line Coucheron
  Instruktør

  Jeg har drevet og konkurrert i agility i 20 år og hatt hunder i de forskjellige størrelsesklasser. Min første agilityhund var en liten parsontispe som het Pippin, og hun er grunnen til at jeg ble hektet på sporten. Etter henne har jeg konkurrert med pyreneiske gjeterhunder, og har i dag en border collie som er aktiv på banen.

  Har deltatt i flere store mesterskap, som Nordisk, EO og VM, samt NM.

  Jeg digger å trene hund, er opptatt av grunntrening, og det å ha det moro sammen på banen.

 • Sophie Charlotte Karlsson
  Sophie Charlotte Karlsson
  Instruktør

  Sophie deler hverdagen sinn med fire hunder, to Whippet og to BC. Sophie er utdannet hundetrener og instruktør gjennom Lundqvist hundeskole, har også tatt søksutdanning fra Fjellanger hundesenter.

  Det er ganske risikofritt å si at jeg er en hundenerd, og jeg er lidenskapelig overbevist om at empati, vitenskap og felles glede er stikkordene for hundetrening. Jeg jobber kun med belønningstrening og drivkraften min er at både jeg og hunden har det gøy når vi jobber sammen. Til hverdags er jeg sykepleiere der pedagogikk og veiledning er en viktig oppgave som jeg har tatt med meg til mine kurser. Det er helt grunnleggende for meg som instruktør at du som deltakere mestrer oppgavene på mine kurs.

  Jeg skal gjøre mitt ytterste for att alla ekvipasjer skal utfordres på passelig nivå for å komme videre i sin hundetrening. Det er viktig for meg att alla får med seg ny inspirasjon samtidig som vi har det gøy på kurs. Jeg elsker hundetrening og att få dela med mig av mina kunnskaper og mina erfarenheter!

Locations

Fanahallen (hall #1)
Grimstadvegen 575

Tittel