• +47 900 40 402

Min Side

Pris

1,900 kr

Helgekurs i rallylydighet med Liv Edel Jægersen

Rallylydighet klasse 1 og klasse 2. Dette kurset passer for deg som nettopp begynt å trene rally (må ha gått introduksjonskurs) passer også for deg som trenet en stund og trenger hjelp for og komme deg videre.  Kurset omhandler grunnleggende innlæring og skilter med fokus på klasse 1-2. Du trenger ikke ha som mål å konkurrere for å delta på kurs, rally er en fin måte å aktivisere sin hund på.

Rallylydighet er en hundesport hvor hund og eier går en bane bestående av skilt i en bestemt rekkefølge. Hvert skilt forteller deg hva du og hunden skal gjøre, og øvelsene er hentet fra lydighet, agility og freestyle. Rallylydighet fokuserer på glede og samspill. Dette er en sport som passer for de aller fleste fordi vi jobber med lydighet samtidig som vi har det gøy med hunden. Vi bruker kun positive innlæringsmetoder.

Liv-Edel Jægersen
Er trinn 1 instruktør og godkjent rallylydighetsinstruktør.
Har hatt tollere siden 1999 som hun har trent mye forskjellig med. I de siste årene har det blitt mye rallylydighet . To av hundene er rallylydighetchampion og hun  har en i klasse 3 pr. i dag.

Når:

Lørdag 16. september kl. 11-16

Søndag 17, september kl. 12-17

Pris: 1900

Maks 6 deltakere

Velkommen!

Location

Fanahallen (hall #2)
Grimstadvegen 575
Fanahallen AS

Organizer

Fanahallen AS
Phone
+47 900 40 402
Email
[email protected]

Fanahallen er perfekt for deg som ser etter en enkel, kjapp og ikke minst produktiv måte å lære alt om hund og dens atferd.

Locations

Fanahallen (hall #2)
Grimstadvegen 575

Tittel