• +47 900 40 402

Min Side

Pris

2,500 kr

Handlingkurs i agility med Bodil Mehl Wiik

Har du blitt bitt av agilitybasillen, men synes det er vanskelig å forstå hvordan du skal løse de ulike ufordringene i agilitybanen? Sett da av denne helgen til å lære mer om handling sammen med en av landets mest kunnskapsrike instruktør.

Bodil Mehl Wiik  er instruktør og en svært populær dommer i agility. Hun har en hel flokk med Border Collier og én Sheltie som hun konkurrerer aktivt med.
Bodil har lang erfaring som kursholder i de fleste hundesporter hvor hun har oppnådd en rekke premieringer, og jobber til vanlig som lærer og pedagog.

Dette er et handlingskurs der Bodil snakker om ulike handlingsteknikker (hvordan du fører hunden i banen) og lager kombinasjoner som krever ulik form for handling. Hun kommer til å snakke om motivasjon og øvelser du kan trene på for å øke motivasjon og mestring hos deg selv og hunden.

Kurset passer for alle, men man må ha gått et nybegynnerkurs, og hunden må kunne hopp og tunnel. Kurset tilpasses selvsagt etter ferdigheter!

TIDSPUNKT:
*LØRDAG 04. Mars
-Gruppe 1: 11-14
-Gruppe 2: 14-17

*SØNDAG 05. Mars
-Gruppe 1: 12-15
-Gruppe 2: 15-18

To grupper, maks 6 deltakere per gruppe!

Pris:
-Medlem Fanahallen 2200:-
-Ikke medlem i Fanahallen 2500:-

Bindende påmelding!

Dette er GULL verdt å få med seg! Dere vil gjøre verdifulle erfaringer, og ha det mye moro sammen med din beste venn og en fantastisk dyktig instruktør.

Velkommen! ♥

Location

Fanahallen (hall #2)
Grimstadvegen 575
Fanahallen AS

Organizer

Fanahallen AS
Phone
+47 900 40 402
Email
[email protected]

Fanahallen er perfekt for deg som ser etter en enkel, kjapp og ikke minst produktiv måte å lære alt om hund og dens atferd.

Locations

Fanahallen (hall #2)
Grimstadvegen 575

Tittel