• +47 900 40 402

Min Side

Pris

2,200 kr

Handlingkurs i agility med Bodil Mehl Wiik

Har du blitt bitt av agilitybasillen, men synes det er vanskelig å forstå hvordan du skal løse de ulike ufordringene i agilitybanen? Sett da av denne helgen til å lære mer om handling sammen med en av landets mest kunnskapsrike instruktør.

Bodil Mehl Wiik  er instruktør og en svært populær dommer i agility. Hun har selv flere hunder som hun konkurrerer aktivt med.
Bodil har lang erfaring som kursholder i de fleste hundesporter hvor hun har oppnådd en rekke premieringer, og jobber til vanlig som lærer og pedagog.

Dette er et handlingskurs der Bodil går igjennom ulike handlingsteknikker (hvordan du fører hunden i banen) og lager kombinasjoner som krever ulik form for handling. Hun kommer til å prate om motivasjon og øvelser du kan trene på for å øke motivasjon og mestring hos deg selv og hunden.

Kurset passer både for nybegynnere og de som trenet agility en stund. Man må ha gått et nybegynnerkurs, og hunden må kunne hopp og tunnel. Kurset tilpasses selvsagt etter ferdigheter!

TIDSPUNKT:
*LØRDAG 4. november
-Gruppe 1: 11-14
-Gruppe 2: 14-17

*SØNDAG 5. november
-Gruppe 1: 12-15
-Gruppe 2: 15-18

To grupper, maks 6 deltakere per gruppe!

Pris:
Medlem Fanahallen 1900:-
Ikke medlem 2200:-

Kun påmelding! Betaling nærmere oppstart av kurs

Økonomisk bindende påmelding!

Dette er GULL verdt å få med seg! Dere vil gjøre verdifulle erfaringer, og ha det mye moro sammen med din beste venn og en fantastisk dyktig instruktør.

Velkommen! ♥

Location

Fanahallen (hall #2)
Grimstadvegen 575
Sold out!
Fanahallen AS

Organizer

Fanahallen AS
Phone
+47 900 40 402
Email
[email protected]

Fanahallen er perfekt for deg som ser etter en enkel, kjapp og ikke minst produktiv måte å lære alt om hund og dens atferd.

Locations

Fanahallen (hall #2)
Grimstadvegen 575

Tittel