• +47 900 40 402

Min Side

Pris

1,600 kr

Grunnkurs agility

Kurset er rettet mot de som har tatt et nybegynnerkurs og kommet en liten bit på veien videre. Hunden din har trent på alle hinder unntatt felt hinder og slalåm. Vi fortsetter å jobbe med hindersikkerhet, selvstendighet og handling. Ved 5 kurskvelder jobber vi med å utvikle både dine og hundens agility ferdigheter med mål om å kunne fullføre hinder kombinasjoner på en rask og sikker og måte.   

Vi ser på forskjellige kommandoer og hvordan vi lærer in disse. Deltakere kommer til ferdig bane, og vi blir sammen enige i hva dere skal trene på i løpet av kvelden. Hver trening vil følge et bestemt tema eller fokus, treningene vil omfatte både banetrening, detaljtrening og hoppteknikk.     

Vi tilpasser nivå etter ferdighet, må ha fullført nybegynnerkurs. Hver ekvipasje vil få 3 økter på 4.5 min, i tillegg til briefingstid og gjennomgang av dagens bane. 

Maks 6 deltakere 

Når: 15. August, 22. August, 29. August, 5. september og 12. September 

Tid: 18-20:15 

Pris: 1600:- 

Location

Fanahallen (hall #2)
Grimstadvegen 575
Fanahallen AS

Organizer

Fanahallen AS
Phone
+47 900 40 402
Email
[email protected]

Fanahallen er perfekt for deg som ser etter en enkel, kjapp og ikke minst produktiv måte å lære alt om hund og dens atferd.

Foredragsholder

 • Sophie Charlotte Karlsson
  Sophie Charlotte Karlsson
  Instruktør

  Sophie deler hverdagen sinn med fire hunder, to Whippet og to BC. Sophie er utdannet hundetrener og instruktør gjennom Lundqvist hundeskole, har også tatt søksutdanning fra Fjellanger hundesenter.

  Det er ganske risikofritt å si at jeg er en hundenerd, og jeg er lidenskapelig overbevist om at empati, vitenskap og felles glede er stikkordene for hundetrening. Jeg jobber kun med belønningstrening og drivkraften min er at både jeg og hunden har det gøy når vi jobber sammen. Til hverdags er jeg sykepleiere der pedagogikk og veiledning er en viktig oppgave som jeg har tatt med meg til mine kurser. Det er helt grunnleggende for meg som instruktør at du som deltakere mestrer oppgavene på mine kurs.

  Jeg skal gjøre mitt ytterste for att alla ekvipasjer skal utfordres på passelig nivå for å komme videre i sin hundetrening. Det er viktig for meg att alla får med seg ny inspirasjon samtidig som vi har det gøy på kurs. Jeg elsker hundetrening og att få dela med mig av mina kunnskaper og mina erfarenheter!

Locations

Fanahallen (hall #2)
Grimstadvegen 575

Tittel