• +47 900 40 402

Min Side

Pris

1,600 kr

Forberedende agilitykurs  

Det perfekte første og grunnleggende kurset for nybegynnere som ønsker å starte agility med en ny liten stjerne. Det er så mye «basic» som vi kan lære hunden før vi går i gang med full agility trening. Dette kurs gir deg og hunden en stabil grund å jobbe videre på og fokus ligger på samspill, forståelse og lek. Vi jobber kun med øvelser som er tilpasset en ung kropp og hjerne.  Vi skal jobbe med koordinasjon, stabilitet og flyt for å forberede den unge hunden for sin fremtidige karriere. Alle øvelsene er nøye gjennomtenkt for ikke å overanstrenge en unghund.

Kurs går annenhver uke for å gi god mulighet for egentrening hjemme mellom kurskvelder. Deltakere får adgang til kursside på nett der film og forklaring til hver øvelse  presenteres.

Kurset passer for valper over 5 måneder, men er også like bra for en eldre hund som aldri har trent agility før og trenger få grunnarbeid på plass. På dette kurs jobber vi ikke med hinder innlæring eller noe som er belastende for den unge kroppen.

Kun en gruppe med 5 deltakere

Når: Onsdag 14. februar, 28. februar, 13. mars og 3. april

Tid: 19-21 alle dager

Pris: 1600:-

 

Velkommen🐕🐾

Location

Fanahallen (hall #1)
Grimstadvegen 575
Fanahallen (hall #1)
Sold out!
Fanahallen AS

Organizer

Fanahallen AS
Phone
+47 900 40 402
Email
[email protected]

Fanahallen er perfekt for deg som ser etter en enkel, kjapp og ikke minst produktiv måte å lære alt om hund og dens atferd.

Foredragsholder

 • Sophie Charlotte Karlsson
  Sophie Charlotte Karlsson
  Instruktør

  Sophie deler hverdagen sinn med fire hunder, to Whippet og to BC. Sophie er utdannet hundetrener og instruktør gjennom Lundqvist hundeskole, har også tatt søksutdanning fra Fjellanger hundesenter.

  Det er ganske risikofritt å si at jeg er en hundenerd, og jeg er lidenskapelig overbevist om at empati, vitenskap og felles glede er stikkordene for hundetrening. Jeg jobber kun med belønningstrening og drivkraften min er at både jeg og hunden har det gøy når vi jobber sammen. Til hverdags er jeg sykepleiere der pedagogikk og veiledning er en viktig oppgave som jeg har tatt med meg til mine kurser. Det er helt grunnleggende for meg som instruktør at du som deltakere mestrer oppgavene på mine kurs.

  Jeg skal gjøre mitt ytterste for att alla ekvipasjer skal utfordres på passelig nivå for å komme videre i sin hundetrening. Det er viktig for meg att alla får med seg ny inspirasjon samtidig som vi har det gøy på kurs. Jeg elsker hundetrening og att få dela med mig av mina kunnskaper og mina erfarenheter!

Locations

Fanahallen (hall #1)
Grimstadvegen 575

Tittel