• +47 900 40 402

Min Side

Pris

2,100 kr

Agility nybegynnerkurs torsdager

Er du nysgjerrig på hundesporten agility, men har ikke fullført grunnkurset?
Liker du fart, spenning, disiplin og moro?

Da bør du melde deg på vårt nybegynnerkurs i agility. Kurset går over 3 tordagkvelder kl. 19.15-21.15

Her får du komplett innføring i hvordan du skal lære hunden din alle hinder i agility på en sikker, god og riktig måte. Samtidig vil det bli gitt tips og veiledning til hvordan du kan trene agility videre på egenhånd etter fullført nybegynnerkurs.Kurset krever ingen forkunnskaper men gode og gøye belønninger som hunden ønsker jobbe før er til god hjelp. Hund og fører knytter et enormt fint samspill i agility, og i tillegg er dette en super mental og fysisk trening for begge to! Hunden skal ikke omgås andre hunder under kurset, det er alltid én og én inne i banen. Her trenger man ikke å være nervøs for at man har en litt “ulydig” hund :)
Kurset passer alle hunder over 6 måneder – både små og store.
Kursinnhold:
Teori, hva er agility og hva heter de forskjellige hindrene og hvordan skal de utføres. Vi går igjennom sikkerhet og prater om oppvarming av hund.
Praktisk arbeid: Ekvipasjene arbeider med de forskjellige hindrene sammen med instruktør som for eksempel hopp hinder, tunell og mur. Vi kommer også gå igjennom alle felt apparatene og slalom.
Dato:
30. november, 7. desember og 14. desember
Tid: 19.15-21.15
Pris: 2100:- (50 % familierabatt om flere ønsker å ta kurset og få kursbevis på samme hund).

Maks 5 deltakere

Man må ha gjennomført et nybegynnerkurs for å kunne delta på videre innetreninger og agilitykurs hos oss (og andre liknende aktører). Fullført kurs hos oss vil også gi deg prioritert tilgang for videre fast trening i Fanahallen om det er ønskelig! Nesten alle medlemmene i Fanahallen har vi kurset igjennom kursene våre, og de trener fast i uken. Garanterer et superfint miljø, særlig for alle dere som er nybegynnere! Vi tilbyr treningstid for medlemmer 7 dager i uken.
 NB! Bindene påmelding.
Fanahallen har stor etterspørselen på disse kursene, så her gjelder det å være førstemann til mølla!

Har du spørsmål, ta kontakt på [email protected]

VELKOMMEN!
OBS! Fanahallen forholder seg til gjeldene regelverk ved FORCE MAJEURE!

Location

Fanahallen (hall #1)
Grimstadvegen 575
Fanahallen (hall #1)
Fanahallen AS

Organizer

Fanahallen AS
Phone
+47 900 40 402
Email
[email protected]

Fanahallen er perfekt for deg som ser etter en enkel, kjapp og ikke minst produktiv måte å lære alt om hund og dens atferd.

Locations

Fanahallen (hall #1)
Grimstadvegen 575

Tittel