• +47 900 40 402

Min Side

Pris

1,600 kr

Agility med Hans Strømsøyen

Velkommen på kurs med kunnskapsrike Hans Strømsøyen

Vi førere skal guide hunden rundt banen med kroppsspråk og verbale kommandoer. Da er det viktig at vi førere har baneforståelse og kunnskap om handling. Begge deler er nødvendig for å fremme flyt i banen, og ikke minst for å få en rask tid😁

Under disse 4 kurskvelder kommer Dommer Hans Strømsøyen veildede og utfordre deg med forskjellige baner hver gang.

Nivå: Klasse 1-2 hopp du må ikke startet konkurranse, men hunden må kunne alle hinder foruten felt hindrene.
Kun 1 gruppe med 6 deltakere. Hver ekvipasjer får 5 min x 3 effektiv banetrening i tillegg til briefing og gjennomgang av bane.

Når: Torsdag 22. februar, 29. februar, 7. mars og 14. mars
Tid: !8:00-20:30

Pris 1600:- Kun påmelding! Betaling nærmere oppstart av kurs NB! det er bindende påmelding på alle våre kurs.

Hans Strømsøyen
Jeg har drevet med hundetrening i flere former i 22 år. Det startet med hollandsk gjeterhund og fortsatte med border collie. Har for tiden 2 stk, Bess på 4 år og Enya 7 mnd (per november 2023). Jeg har konkurrert i agility siden 2001. Jeg har deltatt i NM for lag og individuelt et antall ganger. Individuelt har jeg noen plasseringer et stykke ned på resultatlisten. I lag har jeg 3., 2. og 1. plass med Stovner hundeklubb og en 3. plass med Bergen Agilityklubb. Jeg har for tiden 2 hunder som jeg trener regelmessig med. Den yngste, Enya, har såvidt begynt på grunnleggende agilitytrening. Den eldste, Bess, er 4 år og konkurrerer i klasse 3.

I år ble vi også tatt ut på landslaget og har deltatt i Nordisk og VM. I Nordisk var vi med å ta 3. plass for lag. Individuelt klarte vi ikke å kvalifisere oss til finale. I VM gikk vi første løp feilfritt. Dessverre ble jubelen og trykket i målgang for mye for Bess og resten av VM ble litt nedtur. Til tross for dette var det veldig inspirerende å være med. Jeg var fra 2001 til 2012 aktiv medlem i Stovner Hundeklubb . Siden 2012 har jeg vært aktivt medlem i Bergen Agility Klubb. I 2017 søkte jeg opptak til utdanning som agilitydommer og i 2019 ble jeg godkjent. Etter det har jeg vært relativt aktiv som dommer og kombinert dette med å trene og konkurrere.

Location

Fanahallen (hall #2)
Grimstadvegen 575
Sold out!
Fanahallen AS

Organizer

Fanahallen AS
Phone
+47 900 40 402
Email
[email protected]

Fanahallen er perfekt for deg som ser etter en enkel, kjapp og ikke minst produktiv måte å lære alt om hund og dens atferd.

Locations

Fanahallen (hall #2)
Grimstadvegen 575

Tittel