• +47 900 40 402

Min Side

Pris

350 kr

Agility drop in for nybegynner med Sophie

Fikk du ikke plass på den ukentlige nybegynnertreningen i januar, eller jobber du turnus? Kanskje du bare ønsker en økt? Her kjøper du enkelte treninger slik det passer deg.

Vi skal fortsette innlæring av hinder, tunell og hvordan fører kan vise veien for hunden i banen😊
Sammen skaper man et fint treningsmiljø og man lærer mye av hverandre.

Passer perfekt for deg som nettopp gått nybegynnerkurs.

En grupper maks 5 deltakere. Hver ekvipasje får 4,5 minutter x 3 effektiv trening + breifing og gjennomgang av bane.

Innetrening i agility innebærer en fellestrening der man har en instruktør tilstede under treningen. Man kommer til ferdigbygget bane, og instruktør veileder deg igjennom treningen, er tilgjengelig for spørsmål og gir gode tips til egentrening.

Nivå: Nybegynner

Maks 5 deltakere/trening

Pris: 350:-/trening

Når:
Fredag 5. januar 18:00-19:30
Tirsdag 9. januar 19:00-20:30
Onsdag 17. januar 19:00-20:30
Onsdag 24. januar 19:00-20:30

Velkommen😊

Location

Fanahallen (hall #2)
Grimstadvegen 575
Fanahallen AS

Organizer

Fanahallen AS
Phone
+47 900 40 402
Email
[email protected]

Fanahallen er perfekt for deg som ser etter en enkel, kjapp og ikke minst produktiv måte å lære alt om hund og dens atferd.

Foredragsholder

 • Sophie Charlotte Karlsson
  Sophie Charlotte Karlsson
  Instruktør

  Sophie deler hverdagen sinn med fire hunder, to Whippet og to BC. Sophie er utdannet hundetrener og instruktør gjennom Lundqvist hundeskole, har også tatt søksutdanning fra Fjellanger hundesenter.

  Det er ganske risikofritt å si at jeg er en hundenerd, og jeg er lidenskapelig overbevist om at empati, vitenskap og felles glede er stikkordene for hundetrening. Jeg jobber kun med belønningstrening og drivkraften min er at både jeg og hunden har det gøy når vi jobber sammen. Til hverdags er jeg sykepleiere der pedagogikk og veiledning er en viktig oppgave som jeg har tatt med meg til mine kurser. Det er helt grunnleggende for meg som instruktør at du som deltakere mestrer oppgavene på mine kurs.

  Jeg skal gjøre mitt ytterste for att alla ekvipasjer skal utfordres på passelig nivå for å komme videre i sin hundetrening. Det er viktig for meg att alla får med seg ny inspirasjon samtidig som vi har det gøy på kurs. Jeg elsker hundetrening og att få dela med mig av mina kunnskaper og mina erfarenheter!

Locations

Fanahallen (hall #2)
Grimstadvegen 575

Tittel