• +47 900 40 402

Min Side

Pris

1,900 kr
Påmelding

Slalom trening

Skal du begynne med slalom treningen eller trenger du en push videre? Da skal du bli med på dette kurs. Treningen anpasses til deltakeres nivå.

Vi jobber not at hunden skal få en selvstendig slalom, med sikkre innganger og vi jobber med ulike avstander og hinder kombinasjoner. På dette kurs skal du som fører få forståelse for hvordan innlærings-metoden for allé  fungerer.

Når: 6. oktober, 20. oktober, 3. november. 17. november og 1. desember

Tid: 18:00-20:00

1 gruppe maks 5 deltakere

Velkommen😊

Location

Fanahallen (hall #2)
Grimstadvegen 575

Meld deg på

Slalom trening
Tilgjengelige Plasser: 4
Slalom trening billetten er utsolgt. Du kan prøve en annen billett eller en annen dato.
Fanahallen AS

Organizer

Fanahallen AS
Phone
+47 900 40 402
Email
[email protected]

Fanahallen er perfekt for deg som ser etter en enkel, kjapp og ikke minst produktiv måte å lære alt om hund og dens atferd.

Foredragsholder

 • Sophie Charlotte Karlsson
  Sophie Charlotte Karlsson
  Instruktør

  Sophie deler hverdagen sinn med fire hunder, to Whippet og to BC. Sophie er utdannet hundetrener og instruktør gjennom Lundqvist hundeskole, har også tatt søksutdanning fra Fjellanger hundesenter.

  Det er ganske risikofritt å si at jeg er en hundenerd, og jeg er lidenskapelig overbevist om at empati, vitenskap og felles glede er stikkordene for hundetrening. Jeg jobber kun med belønningstrening og drivkraften min er at både jeg og hunden har det gøy når vi jobber sammen. Til hverdags er jeg sykepleiere der pedagogikk og veiledning er en viktig oppgave som jeg har tatt med meg til mine kurser. Det er helt grunnleggende for meg som instruktør at du som deltakere mestrer oppgavene på mine kurs.

  Jeg skal gjøre mitt ytterste for att alla ekvipasjer skal utfordres på passelig nivå for å komme videre i sin hundetrening. Det er viktig for meg att alla får med seg ny inspirasjon samtidig som vi har det gøy på kurs. Jeg elsker hundetrening og att få dela med mig av mina kunnskaper og mina erfarenheter!

Locations

Fanahallen (hall #2)
Grimstadvegen 575

Tittel