• +47 900 40 402

Min Side

Pris

1,000 kr
Påmelding

Introduksjonsdag i rallylydighet

Er du nysgjerrig på hundesporten rallylydighet da er dette kurset for deg. Dette kurset er et introduksjonsdag som passer alle raser og hunder i alle aldrer. Kurset gir en innføring i øvelser og regler, og vil gi grunnlag for å kunne trene videre på egen hånd.

Vi går gjennom grunnferdigheter og skilter som man trenger for å gjennomføre en rallybane klasse 1. Du får også gode treningstips til veien videre.

Rallylydighet er en hundesport hvor hund og eier går en bane bestående av skilt i en bestemt rekkefølge. Hvert skilt forteller deg hva du og hunden skal gjøre, og øvelsene er hentet fra lydighet, agility og freestyle. Rallylydighet fokuserer på glede og samspill. Dette er en sport som passer for de aller fleste fordi vi jobber med lydighet samtidig som vi har det gøy med hunden. Vi bruker kun positive innlæringsmetoder.

Når:

Lørdag 2. desember 12-17

Pris: 1000

Maks 6 deltakere

Velkommen!

Location

Fanahallen (hall #2)
Grimstadvegen 575

Meld deg på

Ved å bestille dette arrangementet kan du delta på alle forekomster. Noen av dem er oppført nedenfor, men det kan være flere.
2. desember 2023
Introkurs i rallylydighet
Tilgjengelige Plasser: 5
Introkurs i rallylydighet billetten er utsolgt. Du kan prøve en annen billett eller en annen dato.
Fanahallen AS

Organizer

Fanahallen AS
Phone
+47 900 40 402
Email
[email protected]

Fanahallen er perfekt for deg som ser etter en enkel, kjapp og ikke minst produktiv måte å lære alt om hund og dens atferd.

Foredragsholder

 • Sophie Charlotte Karlsson
  Sophie Charlotte Karlsson
  Instruktør

  Sophie deler hverdagen sinn med fire hunder, to Whippet og to BC. Sophie er utdannet hundetrener og instruktør gjennom Lundqvist hundeskole, har også tatt søksutdanning fra Fjellanger hundesenter.

  Det er ganske risikofritt å si at jeg er en hundenerd, og jeg er lidenskapelig overbevist om at empati, vitenskap og felles glede er stikkordene for hundetrening. Jeg jobber kun med belønningstrening og drivkraften min er at både jeg og hunden har det gøy når vi jobber sammen. Til hverdags er jeg sykepleiere der pedagogikk og veiledning er en viktig oppgave som jeg har tatt med meg til mine kurser. Det er helt grunnleggende for meg som instruktør at du som deltakere mestrer oppgavene på mine kurs.

  Jeg skal gjøre mitt ytterste for att alla ekvipasjer skal utfordres på passelig nivå for å komme videre i sin hundetrening. Det er viktig for meg att alla får med seg ny inspirasjon samtidig som vi har det gøy på kurs. Jeg elsker hundetrening og att få dela med mig av mina kunnskaper og mina erfarenheter!

Locations

Fanahallen (hall #2)
Grimstadvegen 575

Tittel